Sitepartner är en del av mediabyrån Digitalpartner.

Sitepartner är framtaget av Digitalpartner för att hjälpa mindre företag att få snygga hemsidor. Oavsett vart i landet ni bedriver er verksamhet!

Om Sitepartner

Vår VD Viktor förklarar vad Sitepartner är!

Hemsidor | Paketpriser | Snabb leverans

”Vi såg ett stort behov av billiga hemsidor och paketerade lösningar riktade till mindre företag. Det är därför har vi tagit fram den här tjänsten. Helt enkelt för att snabbt och kostnadseffektivt leverera proffsiga hemsidor till lokala företag!

Digitalpartner är ett stabilt företag i Örebro som hjälper medelstora företag med avancerade lösningar både med hemsidor och digital marknadsföring.

Men för att även hjälpa mindre företag skapade vi två nya varumärken inom olika områden. Då föddes Sitepartner och Searchpartner.”

Viktor Hörman

VD, Digitalpartner Europe AB

Våra olika varumärken

Vi har 3 olika varumärken, här beskriver vi skillnaden!

Våra varumärken ägs av Digitalpartner med bolaget Digitalpartner Europe AB. Bolaget har sitt säte i Örebro men riktar sig till kunder över hela Sverige.

Avancerade hemsidor & marknadsföring

Digitalpartner riktar sig till medelstora företag som är i behov av avancerade och skräddarsydda lösningar. Priserna baseras på offerter utefter kundens behov. Digitalpartner äger varumärkena Sitepartner & Searchpartner.

Sökmotorannonser till lokala företag

Searchpartner riktar sig till små lokala företag som vill få in nya kunder från Google. Tack vare paketpriser vet ni som kund exakt vad det kostar varje månad. 

Hemsidor till lokala företag

Sitepartner riktar sig till små lokala företag som vill ha en professionell hemsida, utan att behöva betala en förmögenhet. Tack vare våra olika paket kan ni börja smått och bygga vidare i egen takt med hjälp av Sitepartner eller själva.

Om tjänsten

Sitepartner bygger billiga hemsidor som är snabba, lätta att administrera och som ni som kund äger till 100%!

Dedikerad kontaktperson

Även fast vår tjänst är helt digital så får varje kund en egen kontaktperson. Som ni kan kontakta via telefon, videosamtal eller e-mail!

Snabb leverans

Efter att ni skickat över text, bilder och logga så börjar vi bygga er nya hemsida. Vi strävar alltid efter att bygga klart hemsidan inom 1 vecka!

Lätt att använda

Vi bygger din hemsida i Wordpress och med sidbyggaren Divi som är ett verktyg som gör det enkelt för dig att uppdatera informationen på sidan.

Fast pris

Vi har tagit fram färdiga paket på hemsidor i olika storlekar, från små hemsidor till större. Eftersom vi har paketpriser så vet ni exakt vad er nya hemsida kommer kosta och självklart äger ni er hemsida till 100%!

Snabb uppstart

Det är enkelt att komma igång med Sitepartner

Boka ett möte med Sitepartner

Du bokar ditt möte direkt här på hemsidan. Eller så kontaktar du oss via chatten, kontaktformuläret, mail eller telefon.

På mötet går vi igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att nå era mål.

l

Välj designmall

Nästa steg i processen till en ny hemsida är att välja vilken designmall ni vill använda.

När valet är gjort skickar vi över en länk till ett verktyg som samlar ihop innehållet till din sida. Via länken kommer du in på just ditt projekt och kan där ladda upp innehåll som du vill använda på din hemsida. Med verktyget kan du följa processen med hemsidan och se vad vi behöver för att bygga just din sida.

Det blir effektivt och enkelt för båda parter!

Vi bygger er moderna hemsida

Efter mötet och vi fått uppgifterna från er, så börjar vi att bygga er hemsida efter er grafiska profil och behov.

Vi går live med er nya hemsida

När dessa enkla steg är gjorda och du är nöjd med resultatet så går vi live med din nya hemsida!

Boka ett möte med oss på Sitepartner redan idag!

Vi har byggt upp ett verktyg som gör att ni direkt kan se vilka mötestider som finns lediga. När ni hittat en tid som passar er så kan ni enkelt boka in den själva. Under själva mötet så går vi igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa ert företag att nå era företagsmål!

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet

Engagerad kundsupport

Vi finns tillgängliga på vardagar mellan klockan 08-17. Ni kan nå oss via chat, telefon eller mail. Vi har som policy att alltid svara senast nästkommande arbetsdag!

Nöjd kundgaranti

Vi är så säkra på att ni kommer bli nöjda med er nya hemsida att vi erbjuder "nöjd kundgaranti". Är ni inte nöjda med resultatet så erbjuder vi er pengarna tillbaka.

Bygg din nya hemsida tillsammans med  Sitepartner idag!

Snabbt | Tryggt | Billigt