Letar du efter någon som kan bygga en billig hemsida till ett fast pris i Nyköping?

 

Då har du kommit rätt! Vi bygger hemsidor som är lätta att administrera, är snabba och mobilanpassade. Vi levererar professionella hemsidor till företag i Nyköping med omnejd!

Billiga hemsidor i Nyköping

Prisvärda hemsidor är ord som egentligen passar bättre än billiga hemsidor. Eftersom vi levererar kvalité utan att ta onödigt mycket betalt.

billiga hemsidor Nyköping Sitepartner 1

Enkelt att kontakta oss

Det finns flera vägar att gå för att få kontakt med oss. Du kan antingen ringa, maila eller att fylla i kontaktformuläret på kontaktsidan. Vi hör av oss till dig inom 24h.

Gratis konsultation

Du kan enkelt via kontaktformuläret kontakta oss för en gratis konsultation. Under mötet går vi igenom vad vi kan göra för ditt företag.

Billiga hemsidor i Uppsala

Hemsida byggd i WordPress som du som kund äger till 100%

5 enkla steg till en professionell hemsida

1. Kontakt

Kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte där vi går igenom vad vi kan göra för dig och ditt företag. Du kan kontakta oss genom att ringa, maila, boka ett möte online eller skicka in ett meddelande via kontaktformuläret på kontaktsidan.

billiga hemsidor Uppsala Sitepartner 2
Billiga hemsidor Stockholm med Sitepartner

2. Designmall

Vi har tagit fram olika designmallar anpassade för olika typer av brancher. Du väljer vilken mall som passar bäst och sedan anpassar vi den efter ditt företags behov.

3. Material

För att vi ska kunna bygga din hemsida så behöver vi bl a texter och bilder från dig. Vi använder oss av ett verktyg där du enkelt kan svara på frågor och ladda upp materialet som behövs. Enkelt och smidigt.

billiga hemsidor Uppsala Sitepartner 3
billiga hemsidor Uppsala Sitepartner 4

4. Vi bygger

Nästa steg i processen är att börja bygga. Vi använder det insamlade materialet och bygger en snygg, professionell och responsiv hemsida till dig. 

5. Lansering

När vi har uppnått önskat resultat så är det dags att lansera din nya hemsida. 

billiga hemsidor Uppsala Sitepartner 5

Sitepartner hjälper företag som vill ha en billig och professionell hemsida

Sitepartner är framtaget av Digitalpartner för att hjälpa mindre företag att få professionella hemsidor. Oavsett vart i landet ni bedriver er verksamhet.

Sitepartner är en digital tjänst som hjälper ert lokala företag att få en plats på webben. Ni fokuserar på er kärnverksamhet och vi hjälper er med er identitet på nätet!

Gratis konsultation

Du kan enkelt via kontaktformuläret kontakta oss för en gratis konsultation. Under mötet går vi igenom vad vi kan göra för ditt företag.

Billiga hemsidor i Nyköping

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet

Engagerad kundsupport

Vi finns tillgängliga på vardagar mellan klockan 08-17. Ni kan nå oss via chat, telefon eller mail. Vi har som policy att alltid svara senast nästkommande arbetsdag!

Nöjd kund garanti

Vi är så säkra på att ni kommer bli nöjda med er nya hemsida att vi erbjuder ”nöjd kund garanti”. Är ni inte nöjda med resultatet så erbjuder vi er pengarna tillbaka.